Problem på arbete går ofta att lösa

screenshot Unionen

Har du problem på arbetsplatsen? Om känner du dig förbisedd eller inte riktigt får den hjälp du behöver av dina arbetskamrater eller arbetsgivaren, kan fackförbund låna dig en hjälpande hand. Det flesta problemen går att lösa med lite vilja, rätt kompetens och bra stöd.

Unionen har en hel stab med kvalificerad personal beredd att göra allt för att du skall trivas med yrkesvalet och på jobbet. Över 530 000 medlemmar är med i Unionen vilket gör det till Sveriges största fackförbund. Oavsett vad det är för problem du upplever, finns det värdefull hjälp att hämta!

Blir du orättvist behandlad?

Många upplever att de blir felaktigt eller till och med dåligt behandlade på arbetet. Det kan vara svårt att stå upp för de lagstiftade rättigheterna själv, men lyckligtvis finns det de som ställer upp för dig i dessa lägen.

Ha förhandlaren på din sida

Låt experter råda dig och förhandla å dina vägnar. Unionens förhandlare besitter expertis inom arbetsrätt och juridik. Detta får du del av kostnadsfritt som medlem.

Funderar du på att söka arbete utomlands?

Utlandsarbete kan vara himmel eller helvete. Se till att du står förberedd när du beger dig ut i världen. Vad händer t.ex. om du blir sjuk eller hamnar i konflikt med arbetsgivaren. Unionen upplyser dig om alla dina rättigheter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *